Jouw!

2012

18 OKTOBER 2012

Verslag van de dag

Dit jaar zijn we gestart vanuit POUW Zwolle. Na een heerlijk ontbijt te hebben genoten, welke verzorgd is door Stern Partyservice, is er om 9.30 uur op spectaculaire wijze gestart met een eerste test door de garage en op het terrein van de hoofdsponsor POUW.

Lees het hele verslag

De route ging dit jaar door de kop van Overijssel. Na de stop in Meppel waar de deelnemers de tweede test mochten doen, reden ze verder richting Muggenbeet. Na de lunch bij Restaurant Geertien vervolgde de route zich door Blokzijl richting Vollenhove en via het Genemuider pontje kwamen de deelnemers bij McDonalds Kampen aan, waar het tijd was voor een versnapering. 

Daarna was het alweer tijd om de route te vervolgen naar de finish, waar rond half vijf de eerste equipe over de finish ging bij Equipe/ Hotel Lumen te Zwolle. Wethouder Van As vlagte hierbij de binnenkomende equipes af. Vervolgens konden de reeds gefinishte deelnemers onder het genot van een hapje en een drankje kijken hoe hun collega deelnemers de finish bereikten.Piet Paulusma was ook aanwezig bij de finish om de deelnemers te verwelkomen. Toen iedereen gefinisht was werden er opnames gemaakt voor Piet’s dagelijkse weer-item bij SBS6. 

Namens Firezone mocht hij Lianne Booijink van het Ronald McDonald Huis een cheque aanbieden van € 5.000,-. Zijn item werd door de deelnemers met een luid ‘Oant Moarn’ afgesloten.Vervolgens kon iedereen aanschuiven bij restaurant Equipe voor een heerlijk diner. Tijdens het diner liet oud-bewoonster Annemieke Bremmer van het Ronald McDonald huis een film zien over haar te vroeg geboren kindje en wat het Ronald McDonald huis allemaal voor haar betekend heeft in die moeilijke periode.Aansluitend vond de prijsuitreiking plaats door Bert van den Dool. Hij vervulde tevens de speakersrol bij start en finish.

Klassement

SPORTKLASSE

# PNT. STARTNR. BESTUURDER / NAVIGATOR AUTO TEAMNAAM
1 62 25 Willem Jonker Ali Arslan
2 76 19 Pter van der Eyk Sjerp Bouma
3 81 4 Henk Kleinlugtenbeld Sylvia van der Ploeg

TOERKLASSE

# PNT. STARTNR. BESTUURDER / NAVIGATOR AUTO TEAMNAAM
1 121 61 Jaap van den Broek J. Dijkstra
2 158 57 Chris Soesman Misha Soesman
3 176 65 Joost Gombert Frank ten Bokum

FOTO'S

© stichting Ronald McDonald Rally. Fotografie: Jeroen Keep (JOUW®), Wim te Riet, Joost Snel en Hans van Kampen.

 

Bekijk alle foto's hier

Nieuws

25 september 2017

BIJZONDER REGLEMENT 2017

Het Ronald McDonald Bijzonder reglement staat nu live!

29 september 2017

WE ZITTEN VOL!

En dat was nummer 80! We zitten vol! 80 prachtige equipes hebben zich ingeschreven voor weer een fantastische oktoberdag.  

10 oktober 2017

Klaar voor de start?

Bekijk alvast tegen wie u het opneemt in de huidige deelnemerslijst. Daarnaast kunt u het ‘Bijzonder Reglement’ lezen voor de laatste info. Lees dit reglement goed door voordat u donderdag aan de rally begint. Woensdagavond 11 oktober zal de definitieve startlijst met alle starttijden online staan.

23 augustus 2018

Reglement 2018 live

Het reglement voor de Ronald McDonald Rally 2018 staat klaar. Bekijk het hier!

08-10-2018

LAATSTE RALLY-INFO. TOT DONDERDAG!

We zijn aan het aftellen: de 8e Ronald McDonald Rally vindt plaats op aanstaande donderdag 11 oktober!

Rally Edities

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Sponsoren

DEZE RALLY WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: