Jouw!

Inschrijven 2019

Inschrijfformulier Ronald McDonald Rally 2019

Supported image types: .jpg .gif .png .bmp

De gegevens die u invult op het inschrijfformulier zullen door Stichting Auto- en motorrally en JOUW® bureau worden verwerkt. Deze informatie zal door ons worden gebruikt ten behoeve van de organisatie van de Ronald McDonald rally en om contact met u te leggen voor deze en komende edities van de rally. Wij respecteren uw privacy en zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke gegevens. Daarnaast verrichten wij de maatregelen die redelijkerwijs in onze macht liggen om persoonsgegevens tegen onrechtmatig gebruik te beveiligen.

Indien nodig zal ter uitvoering van bepaalde onderdelen van de organisatie de ontvangen informatie (al dan niet ten dele) worden gedeeld met een andere partij of organisatie. Door uw inschrijving verleent u hier expliciet toestemming voor.

Uw gegevens zullen niet langer worden bewaard dan noodzakelijk voor het doel van de verwerking.

U kunt te allen tijd uw toestemming intrekken. Daarnaast heeft u recht op inzage, wijziging en verwijdering van de over u geregistreerde persoonsgegevens. U kunt daartoe een schriftelijk verzoek zenden aan de organisatie info@ronaldmcdonaldrally.nl