Jouw!

08-10-2018

LAATSTE RALLY-INFO. TOT DONDERDAG!

Alle voorbereidingen zijn getroffen, de inschrijving is gesloten en de deelnemerslijst staat deze week online. In dit bericht vindt u de laatste informatie, zodat u volgende week donderdag voorbereid aan de start kunt verschijnen.

Deelnemers worden donderdagochtend om 07.45 – 8.00 uur verwacht bij Dinoland in Zwolle (Willemsvaart 19). Hier kunnen ze genieten van een heerlijk ontbijt. Na een woord van welkom door de organisatie en de laatste instructies, zal om 9.01 uur de eerste auto vertrekken. Dit jaar is er een prachtige route uitgezet in de provincie Overijssel en Gelderland. Onderweg wordt er, zoals gebruikelijk, goed voor iedereen gezorgd.

Gedurende de dag doen wij verschillende locaties aan en zoals gebruikelijk vindt het avondprogramma plaats bij Deltion College in Zwolle (Mozartlaan). Dit programma zal tot ongeveer 21.30 uur duren. 

Het ‘Bijzonder Reglement’ kunnen deelnemers raadplegen voor de laatste info. Lees dit reglement goed door voordat u als deelnemer donderdag aan de rally begint. Uiterlijk woensdagavond 10 oktober zal de definitieve startlijst met alle starttijden online staan.

Nog een tip: een vergrootglas en een arceerstift mogen niet ontbreken voor de navigator, neem deze mee!