Jouw!

23-september-2019

LAATSTE RALLY-INFO DONDERDAG 3 OKTOBER 2019

U wordt donderdagochtend 3 oktober om 07.45 – 08.00 uur verwacht bij Voetbalvereniging SVI in Zwolle (IJsselcentraleweg 9). Hier staat een heerlijk ontbijt voor u klaar. Na een woord van welkom door de organisatie en de laatste instructies, zal om 9.01 uur de eerste auto vertrekken. Dit jaar is er een prachtige route uitgezet in de provincies Overijssel en Drenthe. Onderweg wordt er zoals gebruikelijk goed voor iedereen gezorgd, zodat u zich volledig kunt richten op de route. Het zal u aan niets ontbreken!

We stoppen gedurende de dag op verschillende locaties en zoals gebruikelijk vindt het avondprogramma plaats bij Deltion College in Zwolle (Mozartlaan). Dit programma zal tot ongeveer 21.00 uur duren.

Het ‘Bijzonder Reglement’ kunt u raadplegen voor de laatste info. Lees dit reglement goed door voordat u donderdag aan de rally begint. Uiterlijk maandag 30 september zal de definitieve startlijst met alle starttijden online staan.

Heeft u zich nog niet opgegeven voor de Proloog, die op dinsdag 24 september wordt georganiseerd? Het kan nog! Stuur een mailtje naar info@ronaldmcdonaldrally.nl en meld u aan!

De proloog vindt plaats bij Pouw in Zwolle (Lippestraat 5). Om 19.00 is er inloop en we starten om 19.30 uur. We sluiten af met een hapje en een drankje rond de klok van 21.00 uur.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Tina Scheffer via info@ronaldmcdonaldrally.nl.